B-rijbewijs

Behalen bij Verkeersschool Bente Scholten

Op zoek naar een geschikte rijschool om jouw autorijbewijs bij te behalen? Zoek dan niet langer verder, want bij Verkeersschool Bente Scholten ben je aan het juiste adres!

Ben jij 16,5 jaar of ouder? Dan mag je beginnen met het nemen van autorijlessen. Een juiste begeleiding is hierin heel erg belangrijk. Daarom bekijken we samen gedurende de gratis proefles op welke juiste wijze we jouw het beste kunnen begeleiden naar het examen. Hierin wordt de volledige ondersteuning van zowel theorie als praktijk meegenomen. Met onze online les- en instructiekaarten houden we nauwkeurig jouw vorderingen bij. Deze vorderingen zijn uiteraard ook voor jouw altijd in te zien.  

Om je rijbewijs te behalen moet je naast een praktisch examen ook een theoretisch examen afleggen bij het CBR. Om je niet alleen te ondersteunen tijdens het praktische deel van de rijopleiding, zitten er in elk lespakket individuele theorielessen opgenomen. Deze zijn online in te plannen in het online planningssysteem. Hierdoor ga je met een optimale voorbereiding naar jouw theorie-examen!

Gedurende de rijopleiding leer je op een juiste manier om te gaan met het voertuig. Hierbij worden alle aspecten om op een veilige, zelfstandige en verantwoorde manier deel te nemen aan het verkeer meegenomen. Beschik je over al deze aspecten? Dan is het tijd om je praktijkexamen aan te vragen bij het CBR!

Samenwerking tussen autorijschool en verkeersschool

Onze Verkeerschool is een dochter bedrijf van Autorijschool Scholten
Wij werken nauw samen met Autorijschool Scholten om de kwaliteit van de rijlessen te verbeteren. Al onze autorijlessen worden dan ook gegeven in de auto’s van de Autorijschool Scholten. Wisseling van rijinstructeur zal niet plaatsvinden, jouw instructeur blijft altijd hetzelfde!

autorijschool_verkeersschool
spiegelfoto

2-To-Drive

Zelfstandig de weg op vanaf 17 jaar? Sinds 2011 kan dat, want door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk al vanaf 16,5 jaar. Vanaf het moment dat je 17 jaar bent, mag je praktijkexamen doen bij het CBR. Tot je 18e verjaardag mag je dan alleen samen de weg op met een coach. De coach(es) mag je geheel zelf kiezen. Zo kan je zelf al veel ervaring op doen, voordat je helemaal alleen de weg op mag. Je coach(es) moeten wel voldoen aan bepaalde voorwaarde.

Aan welke voorwaarde moeten jouw coaches voldoen?
– Minimaal 5 jaar in het bezit zijn van een  Nederlands personenautorijbewijs
– Minimaal 27 jaar of ouder.
– Mag 4 jaar voor de aanvraag van de begeleiders pas, geen ernstige verkeersovertredingen zijn ondergaan.
– Mag niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen tijdens het begeleiden.

Basispakket

1600
  • Kennismakingsles van 60 minuten
  • 24 lessen van 60 minuten
  • Tussentijdse toets
  • 4 maanden online theorie
  • Flex app (zelf je rijlessen inplannen)
  • Tussentijdse toets (t.w.v. €265,-
  • Excl. gezondheidsverklaring CBR
beste deal